Unidade documental composta 5.626/3 - Boletíns Oficiais da Provincia de Pontevedra (1999)

Área de identidade

Código(s) de referencia

ES.GA.36045.AM.RED.1-1-1-9-5.626/3

Título

Boletíns Oficiais da Provincia de Pontevedra (1999)

Data(s)

  • 2000 (Creation)

Nivel de descrición

Unidade documental composta

Extensión e medio

1 expediente ou agrupación documental

Área de contexto

Historia do arquivo

Fonte inmediata de adquisición ou transferencia

Área de contido e estructura

Alcance e contido

Boletín Oficial de Pontevedra (BOP):

Martes 28 de Novembro de 2000
Xoves 16 de Novembro de 2000
Mércores 31 de Maio de 2000
Luns 10 de Abril de 2000
Xoves 6 de Abril de 2000

Valorización, destrucción e programación

Acumulacións

Sistema de arranxo

Área de condicións de acceso e uso

Condicións que rixen o acceso

Condicións

Idioma do material

Escritura do material

Language and script notes

Características físicas e requerimentos técnicos

Instrumentos de descrición

Área de materiais relacionados

Existencia e ubicación de orixinais

Existencia e localización de copias

Unidades de descrición relacionadas

Descricións relacionadas

Área de notas

Nota

Corresponde no cadro funcional á serie:
S0170 SF013 1.1.13. Ordenanza municipal

Identificador(es) alternativo(s)

Puntos de acceso

Puntos de acceso á área temática

Puntos de acceso ao lugar

Nome dos puntos de acceso

Genre access points

Área de control da descrición

Identificador da descrición

Identificador da institución

DEPO24600004687

Regras e/ou convencións usadas

General International Standard Archival Description, Second Edition, ISAD (G)
Norma Galega de Descrición Arquivística (NOGADA)

Estado de elaboración

Nivel de detalle

Datas de creación revisión eliminación

Idioma(s)

Escritura(s)

Fontes

Nota do arquiveiro

Descrición realizada polo persoal técnico do Arquivo da Deputación Provincial de Pontevedra e colaboradores

Área de acceso

Materias relacionadas

Persoas e organizacións relacionadas

Related genres

Lugares relacionados

Almacenamento físico

  • Box: 5.626/3